BEDRIJFSFEESTJE ROTTERDAM

Dit is een uitstekende gelegenheid om uw collega's beter te leren kennen via teambuildingactiviteiten.

BESTE BEDRIJFSFEESTJE ROTTERDAM

Bent u op zoek naar een unieke activiteit waar uw team van zal genieten? Denk dan eens aan de spannende escape rooms van Live Escape! Op deze pagina leest u alles over het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje in Rotterdam.

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen over Bedrijfsfeest Rotterdam. Als u vragen of verzoeken heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waar is de locatie van Live Escape Rotterdam?

Wij zijn gevestigd aan de Westblaak 13, wat ideaal is als u een bedrijfsuitje in Rotterdam gaat organiseren. Onze locatie is ook bereikbaar omdat het openbaar vervoer voor de deur stopt! Kiest u ervoor om met de auto te komen, dan is er ook een beveiligde parkeerplaats op slechts 300 meter afstand. Een bedrijfsfeest bij Live Escape is onvergetelijk en praktisch voor al uw collega’s!

Waarom is dit het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam?

Bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om uw collega’s te helpen ontspannen en ontstressen. Wilt u iets anders en spannends, dan is Escape Room Rotterdam de juiste keuze! Uw team wordt een uur lang samen opgesloten in een escape room en krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Met toenemende spanning zal uw team moeten samenwerken om te ontsnappen voordat de tijd om is! Niet alleen dat, aangezien u zich in het centrum van Rotterdam bevindt, zijn u en uw collega’s vrij om na de escape room ervaring te doen wat u wilt. Je kunt ervoor kiezen om te blijven hangen in de gezellige bar van Live Escape of te dineren in een nabijgelegen restaurant en gebruik te maken van je arrangement. Geen nood, want het centrum van Rotterdam biedt alle mogelijkheden voor het beste bedrijfsfeest.

Hoeveel gaat het kosten?

Voor slechts €18,00 per persoon kunt u al het beste bedrijfsfeest Rotterdam organiseren! Echter, als u een stapje verder wilt gaan en onze luxe diner arrangementen wilt proberen of als u speciale wensen heeft, loopt dit op tot ongeveer € 75,00 per persoon. Bekijk gerust de andere zes pakketten die wij aanbieden om een idee te krijgen van de mogelijke kosten.

Hoe laat moeten we aankomen?

Om het volle uur in de zaal te benutten, worden de deelnemers aangeraden om minstens 10 minuten voor het schema aanwezig te zijn. Tijdens het wachten kunt u alvast genieten van een welkomstdrankje en een hapje! Houd er rekening mee dat ‘te laat komen’ uw speeltijd zal verkorten.

Op welke tijden kan ik reserveren voor bedrijfsfeest Rotterdam?

Wij zijn open om u te ontvangen van maandag tot zondag, van 09:30 tot 23:45 ‘s avonds.

Hoe reserveer ik in Live Escape Rotterdam?

U kunt dit online doen via de reserveringsmodule op onze website. Mocht u er niet uitkomen kunt u contact opnemen via het contactformulieren of telefonisch op 085-13 07 411.

Kan Live Escape mij helpen bij de planning van ons bedrijfsfeestje?

Natuurlijk! Wij plannen graag voor u het leukste bedrijfsuitje Rotterdam. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier onderaan de pagina of via Rotterdam@LiveEscape.nl.

Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?

Ja! Al onze escape rooms kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden. Dit betekent dat de voice-overs, hints en eventuele documenten die nodig zijn voor de verhaallijn in het Engels zijn.

Zijn escape rooms te eng of te spannend voor een bedrijfsevenement?

Wij raden u ten zeerste aan om vooraf te informeren naar de gevoeligheid van uw collega’s voor spanning, want geloof ons, onze escape rooms zullen uw hart op een gegeven moment wat sneller doen kloppen. Vergeet niet te vermelden dat het natuurlijk allemaal een spel is en dat we bepaalde veiligheidsmaatregelen hebben genomen. U kunt het spel op elk moment stoppen met één druk op de knop en de deuren van de escape room gaan open. Een leuk bedrijfsuitje dus? Absoluut. Te spannend? Helemaal niet!

Beoordelingen

Sanne Bijkerk
Sanne Bijkerk
20/07/2022
Met een groep van 4 The Safe House gedaan. Goede service, vriendelijk personeel. Enorm naar ons zin gehad en net op het nippertje ontsnapt. Mijn keel doet wel nog steeds pijn van het gillen :P Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Elise Maduro
Elise Maduro
18/07/2022
Last week I went with my cousins and even though it made me realize we are unable to communicate properly with each other we had a blast! 😂 If I have to give criticism I would say that the volume of the hints could be a little louder
D Ulu
D Ulu
16/07/2022
Top
Charlie Kingston
Charlie Kingston
14/07/2022
Was heeeel spannend. Hele leuke medewerker Alex die heel behulpzaam was, maar het was wel een beetje moeilijk. Sommige onderdelen deden het niet, maar toen kregen wij van Alex een vervanging en wat extra tijd ;) wij raden het mortuarium echt aan!
Caitlin Bouwmeester
Caitlin Bouwmeester
07/07/2022
Wat een geweldige ervaring! We hadden The Boilerroom gereserveerd, maar bij aankomst was het aantal aanwezigen afgenomen. Zonder problemen werd de kamer omgezet naar The Safe House. Binnen de kamer was het een unieke ervaring. Je waant je in een andere wereld en dit helpt ook met de spanning opbouwen. Na afloop hebben we nog een drankje gedaan met wat bittergarnituur om alles na te bespreken. Ook het personeel neemt deel aan dit leuke gesprek.
Elle Lacroix
Elle Lacroix
05/07/2022
wij hebben room 1409 gedaan, het begin was erg spannend maar daarna was het wel beter. de puzzels waren leuk en niet heel moeilijk.
Denise Eland
Denise Eland
03/07/2022
Een super toffe kamer gespeeld gisteren (lab13). Alles klopt tot in detail. Echt een aanrader
Ellis Boogers
Ellis Boogers
03/07/2022
Leuke ervaring. Mooie escaperoom en heel vriendelijk personeel. Een aanrader.
Yusuf Koroglu
Yusuf Koroglu
02/07/2022
Een van de leukste belevingen ooit erg van genoten en super spannend zeker een aanrader personeel is erg aardig en de kamers super ingericht

NEEM CONTACT OP

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Als je vragen hebt, vul dan onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam