BEDRIJFSFEESTJE ROTTERDAM

Dit is een uitstekende gelegenheid om uw collega's beter te leren kennen via teambuildingactiviteiten.

BESTE BEDRIJFSFEESTJE ROTTERDAM

Bent u op zoek naar een unieke activiteit waar uw team van zal genieten? Denk dan eens aan de spannende escape rooms van Live Escape! Op deze pagina leest u alles over het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje in Rotterdam.

Spanning, mysterie en avontuur allemaal in 1 escape room

Escape rooms zijn een interactief spel waarbij een groep mensen opgesloten zit in een kamer en hun weg naar buiten moet zien te vinden door puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en samen te werken.

Het team van Live Escape Rotterdam heeft vier verschillende escape rooms gecreëerd die allemaal iets bijzonders bieden. Je kunt kiezen uit de ‘The Safe House’, ‘LAB13′, ‘The Boilerroom‘ of ‘Room 1409′.

Escape Room Rotterdam ligt midden in het centrum van Rotterdam, op nog geen 250 meter van metro stationbeurs, dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Beoordelingen

Shamira S
Shamira S
26/03/2024
Wij kwamen met een groepje van 6 en wat een mega leuke avond hebben wij gehad! Klaas is een super enthousiaste spelbegeleider en we hebben erg met hem gelachen. Lab13 was een spannende kamer en zeker aan te raden. We zouden dit zo nog een keer doen:)
Solana van Noppen
Solana van Noppen
25/03/2024
Vandaag de 1e keer dat ik en 2 anderen van de 6 een escape room hebben gedaan!! We werden al super leuk ontvangen en het werd extra spannend gemaakt wat de beleving nog leuker maakte. Dit is echt een aanrader !!! Super leuk om te doen met vrienden en perfecte speeltijd en super leuk bedacht allemaal!!
Silvia De Jong
Silvia De Jong
24/03/2024
We hebben met twee groepen Safe House en Lab13 gedaan. Safe house was zowiezo super tof, goede puzzels en zelfs met niet heel veel ervaring goed te doen. Lab 13 heb ik zelf niet gedaan maar die groep was er iets minder enthousiast over. Wel heel leuk personeel en we hebben het super leuk gehad met zijn allen.
Alison Sutton
Alison Sutton
23/03/2024
Super leuk! Mijn eerste escape room ooit en wat was het spannend en leuk gedaan! Vriendelijke ontvangst, heldere instructies en uitdagende problemen….ik heb de smaak te pakken gekregen!
Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy

Niet voor niets de meest geboekte Escape Room Rotterdam

De wereld van escape rooms is booming in Nederland. In Rotterdam zijn er veel escape rooms om uit te kiezen. Live Escape  Rotterdam is de meest geboekte met 4 verschillende escape rooms en een maximale capaciteit van 8 personen per spel.

Live Escape biedt vier verschillende spellen. Alle vier de games hebben hun eigen verhaallijn en spelen zich af in verschillende omgevingen die je kunt verkennen. De escape rooms in Rotterdam zijn ontworpen door professionele ontwerpers en maken gebruik van de nieuwste technologie. Het is daardoor een geweldige plek voor zowel ervaren als beginnende spelers. Elke kamer heeft zijn eigen thema en moeilijkheidsgraad, waardoor het perfect is voor verschillende groepen mensen en verschillende leeftijden!

Reserveer nu!

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk een overzicht van de meest gestelde vragen over Bedrijfsfeest Rotterdam. Als u vragen of verzoeken heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waar is de locatie van Live Escape Rotterdam?

Wij zijn gevestigd aan de Westblaak 13, wat ideaal is als u een bedrijfsuitje in Rotterdam gaat organiseren. Onze locatie is ook bereikbaar omdat het openbaar vervoer voor de deur stopt! Kiest u ervoor om met de auto te komen, dan is er ook een beveiligde parkeerplaats op slechts 300 meter afstand. Een bedrijfsfeest bij Live Escape is onvergetelijk en praktisch voor al uw collega’s!

Waarom is dit het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam?

Bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om uw collega’s te helpen ontspannen en ontstressen. Wilt u iets anders en spannends, dan is Escape Room Rotterdam de juiste keuze! Uw team wordt een uur lang samen opgesloten in een escape room en krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Met toenemende spanning zal uw team moeten samenwerken om te ontsnappen voordat de tijd om is! Niet alleen dat, aangezien u zich in het centrum van Rotterdam bevindt, zijn u en uw collega’s vrij om na de escape room ervaring te doen wat u wilt. Je kunt ervoor kiezen om te blijven hangen in de gezellige bar van Live Escape of te dineren in een nabijgelegen restaurant en gebruik te maken van je arrangement. Geen nood, want het centrum van Rotterdam biedt alle mogelijkheden voor het beste bedrijfsfeest.

Hoeveel gaat het kosten?

Voor slechts €18,00 per persoon kunt u al het beste bedrijfsfeest Rotterdam organiseren! Echter, als u een stapje verder wilt gaan en onze luxe diner arrangementen wilt proberen of als u speciale wensen heeft, loopt dit op tot ongeveer € 75,00 per persoon. Bekijk gerust de andere zes pakketten die wij aanbieden om een idee te krijgen van de mogelijke kosten.

Hoe laat moeten we aankomen?

Om het volle uur in de zaal te benutten, worden de deelnemers aangeraden om minstens 10 minuten voor het schema aanwezig te zijn. Tijdens het wachten kunt u alvast genieten van een welkomstdrankje en een hapje! Houd er rekening mee dat ’te laat komen’ uw speeltijd zal verkorten.

Op welke tijden kan ik reserveren voor bedrijfsfeest Rotterdam?

Wij zijn open om u te ontvangen van maandag tot zondag, van 09:30 tot 23:45 ’s avonds.

Hoe reserveer ik in Live Escape Rotterdam?

U kunt dit online doen via de reserveringsmodule op onze website. Mocht u er niet uitkomen kunt u contact opnemen via het contactformulieren of telefonisch op 085-13 07 411.

Kan Live Escape mij helpen bij de planning van ons bedrijfsfeestje?

Natuurlijk! Wij plannen graag voor u het leukste bedrijfsuitje Rotterdam. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier onderaan de pagina of via Rotterdam@LiveEscape.nl.

Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?

Ja! Al onze escape rooms kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden. Dit betekent dat de voice-overs, hints en eventuele documenten die nodig zijn voor de verhaallijn in het Engels zijn.

Zijn escape rooms te eng of te spannend voor een bedrijfsevenement?

Wij raden u ten zeerste aan om vooraf te informeren naar de gevoeligheid van uw collega’s voor spanning, want geloof ons, onze escape rooms zullen uw hart op een gegeven moment wat sneller doen kloppen. Vergeet niet te vermelden dat het natuurlijk allemaal een spel is en dat we bepaalde veiligheidsmaatregelen hebben genomen. U kunt het spel op elk moment stoppen met één druk op de knop en de deuren van de escape room gaan open. Een leuk bedrijfsuitje dus? Absoluut. Te spannend? Helemaal niet!

NEEM CONTACT OP

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Als je vragen hebt, vul dan onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam