BLOG

Welkom op onze blogpagina! Hier ontrafelen we de mysteries van spannende en meeslepende ervaringen in Nederland. Duik diep in de hartveroverende wereld van escape rooms en doe met ons mee terwijl we de geheimen ontrafelen, insidertips delen en de spanning verkennen van  in een van de meest bruisende steden van Europa. Bereid je voor op een duik in de wereld van Escape Room Rotterdam!

WAAROM ESCAPE ROOMS GOED ZIJN VOOR TEAMBUILDING

Als je sterke teams wilt bouwen voor een succesvol bedrijf, moeten werknemers een band opbouwen en het leuk vinden om samen te werken. Escape rooms zijn een leuke manier om dat te doen! Lees meer over de potentiële voordelen van escape rooms voor teambuilding.

Meer lezen

WAT TE DOEN IN ROTTERDAM: MUST TRY!

We hebben onze favorieten en suggesties over wat te doen in Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

Meer lezen

HOE EEN ESCAPE ROOM SPELEN ALS EEN PRO

Ons geweldige team van escape room-experts heeft een aantal belangrijke tips samengesteld waarmee je elke escape room die je tegenkomt kunt winnen.

Meer lezen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER ESCAPE ROOMS

Indien je nieuw bent in de wereld van escape rooms of als je niet helemaal vertrouwd bent met wat het precies inhoudt, ben je op de juiste plaats beland. Wij voorzien je van alle nodige informatie over escape rooms, zodat je optimaal van je escape room-ervaring kunt genieten.

Meer lezen