BLOG

Welkom op onze blogpagina! Hier ontrafelen we de mysteries van spannende en meeslepende ervaringen in Nederland. Duik diep in de hartveroverende wereld van escape rooms en doe met ons mee terwijl we de geheimen ontrafelen, insidertips delen en de spanning verkennen van  in een van de meest bruisende steden van Europa. Bereid je voor op een duik in de wereld van Escape Room Rotterdam!

7X LEUKE DINGEN OM TE DOEN IN ROTTERDAM

Rotterdam is een prachtige stad waar veel mensen voor kiezen. Maar wat zijn de leuke dingen om te doen in Rotterdam? Lees dit artikel om je te helpen bij het plannen van je reis!

Meer lezen
a group of people laughing in a hallway of an escape room

3 MANIEREN WAAROP ESCAPE ROOMS DE TEAMDYNAMIEK VERSTERKEN

Escape rooms zijn een goede manier om de teamdynamiek te verbeteren. Maar hoe kunnen ze precies helpen bij de relaties en het gedrag van je team ten opzichte van elkaar? Laten we dat eens uitzoeken…

Meer lezen
a man pointing at an elevator

ESCAPE ROOM DO’S EN DON’TS VOOR NIEUWKOMERS

Voor het eerst een escape room spelen? Dat is geweldig! Als je een geweldige tijd wilt hebben, is het een goed idee om de juiste escape room etiquette te leren.

Meer lezen
a group of people posing for a photo outside escape room 1409

DE LEUKSTE DINGEN OVER ESCAPE ROOM ROTTERDAM

Welkom, avonturiers! Live Escape is een unieke ervaring die je niet mag missen! Ontdek het beste van Escape Room Rotterdam en leer waarom mensen ons bezoeken.

Meer lezen

5 SPELERS DIE JE NODIG HEBT IN JE TEAM VOOR ESCAPE ROOM-SUCCES!

Omdat het samenstellen van het juiste escape room-team een uitdaging is, kunnen deze vijf mensen je kansen om te winnen enorm vergroten.

Meer lezen

VALENTIJNSDAG BIJ LIVE ESCAPE

Valentijnsdag is een speciale dag voor koppels om hun liefde voor elkaar te uiten. Wil je dit jaar iets anders doen? Dan is een escape room bij Live Escape misschien een goed idee.

Meer lezen

5 VEEL VOORKOMENDE PUZZELS IN EEN ESCAPE ROOM

Wil je weten wat voor puzzels er in een escape room te vinden zijn? Geweldig! We hebben de vijf veelvoorkomende puzzels die je kunt verwachten op een rijtje gezet, zodat je een winnende strategie kunt plannen.

Meer lezen

HOE OVERTUIG JE JE VRIENDEN OM EEN HORROR ESCAPE ROOM TE PROBEREN

Hoewel het een spannende activiteit kan zijn voor degenen die durven, schrikken anderen er soms voor terug om een ​​horror-escape room te proberen, omdat ze overweldigd worden door angst in plaats van door de spanning van het avontuur. Gebruik deze 4 eenvoudige tips en misschien proberen ze het wel!

Meer lezen

WAAROM ESCAPE ROOMS GOED ZIJN VOOR TEAMBUILDING

Als je sterke teams wilt bouwen voor een succesvol bedrijf, moeten werknemers een band opbouwen en het leuk vinden om samen te werken. Escape rooms zijn een leuke manier om dat te doen! Lees meer over de potentiële voordelen van escape rooms voor teambuilding.

Meer lezen

WAT TE DOEN IN ROTTERDAM: MUST TRY!

We hebben onze favorieten en suggesties over wat te doen in Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

Meer lezen

HOE EEN ESCAPE ROOM SPELEN ALS EEN PRO

Ons geweldige team van escape room-experts heeft een aantal belangrijke tips samengesteld waarmee je elke escape room die je tegenkomt kunt winnen.

Meer lezen
A dimly lit escape room with a timer, an exit door, and eerie costumes on hooks.

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER ESCAPE ROOMS

Indien je nieuw bent in de wereld van escape rooms of als je niet helemaal vertrouwd bent met wat het precies inhoudt, ben je op de juiste plaats beland. Wij voorzien je van alle nodige informatie over escape rooms, zodat je optimaal van je escape room-ervaring kunt genieten.

Meer lezen