Escape-Room - The Boiler Room

THE BOILER ROOM

Doe mee met de zoektocht naar Sophie?

Sophie is vermist. Je twijfelt geen moment en samen betreed je het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat. Zodra je ontdekt wat er in de flat is gebeurd en dat Sophie niet de eerste is die zomaar verdween, kunnen jullie haar vinden of is het tijd om de politie te bellen?

 

Zoveel vragen …
Bij het zoeken naar aanwijzingen vallen je verschillende dingen op. Er zijn vragen in je hoofd: wat is er met Sophie gebeurd? Waar ging ze heen? En wat is er gebeurd in dit flatgebouw?

De politie verkent elke verdieping en elke hoek van het gebouw, maar tot nu toe is het je niet gelukt. Wat zou er precies met de rest van de wereld gebeuren als jij op een dag ook gewoon verdween? Tijd om zelf in actie te komen en samen met je vrienden te gaan zoeken naar Sophie.

 

Bij 5 t/8 personen worden jullie in twee teams gesplitst om op verschillende plaatsen te beginnen met zoeken. Hopelijk kunnen jullie haar op die manier sneller vinden.

Reserveren
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Prijzen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bekijk een overzicht van de tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €42 €44
4 personen €33 €35
5 personen €27 €29
6 personen €23 €25
7 personen €21 €23
8 personen €20 €22
img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
img

VEELGESTELDE VRAGEN OVER THE BOILER ROOM

Contact ons je meer vragen hebt over The Boilerroom

Wat is het adres van Escape Room Rotterdam?

Wij bevinden ons op Westblaak nummer 13; hartje centrum rotterdam. Gemakkelijk te bereiken met het tram of metronetwerk van Rotterdam.

Met hoeveel personen kunnen we in The Boilerroom?

The Boilerroom is te bezoeken met een zoekteam van 2 tot 8 spelers. Met 4 spelers kan je kiezen of je in twee zoekteams wil spelen en met meer dan 4 spelers worden jullie opgesplitst in twee zoekteams, waarin jullie zowel met elkaar moeten samenwerken als een onderlinge wedstrijd krijgen om Sophie zo snel mogelijk te vinden.

Zijn er ook mogelijkheden om iets te gaan eten na de escape room Rotterdam?

Wij bieden een arrangement aan van een escaperoom en een 3-gangen menu bij Hudson Bar & Kitchen. Zij zitten schuin tegenover ons aan de andere kant van weg; op loopafstand van Live Escape dus!

In welke talen is jullie escape room beschikbaar?

Onze kamers bij Escape Room Rotterdam kunnen in het Nederlands en Engels gespeeld worden. Waarbij alle gesproken of geschreven onderdelen in de bijbehorende taal kunnen worden gezet.

Is er een minimum leeftijd?

Onze advies leeftijd is 16 jaar en ouder. Dit controleren wij echter niet. Er zijn gezinnen met kinderen van 11 die het helemaal fantastisch vonden. En groepen volwassenen die met de paniekknop de kamer verlaten omdat ze het te eng vonden. Het is aan u om in te schatten of uw kind deze ervaring aandurft.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam