Escape Room reserveren

Prijzen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bekijk een overzicht van de tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €42 €44
4 personen €33 €35
5 personen €27 €29
6 personen €23 €25
7 personen €21 €23
8 personen €20 €22

Beoordelingen

Shamira S
Shamira S
26/03/2024
Wij kwamen met een groepje van 6 en wat een mega leuke avond hebben wij gehad! Klaas is een super enthousiaste spelbegeleider en we hebben erg met hem gelachen. Lab13 was een spannende kamer en zeker aan te raden. We zouden dit zo nog een keer doen:)
Solana van Noppen
Solana van Noppen
25/03/2024
Vandaag de 1e keer dat ik en 2 anderen van de 6 een escape room hebben gedaan!! We werden al super leuk ontvangen en het werd extra spannend gemaakt wat de beleving nog leuker maakte. Dit is echt een aanrader !!! Super leuk om te doen met vrienden en perfecte speeltijd en super leuk bedacht allemaal!!
Silvia De Jong
Silvia De Jong
24/03/2024
We hebben met twee groepen Safe House en Lab13 gedaan. Safe house was zowiezo super tof, goede puzzels en zelfs met niet heel veel ervaring goed te doen. Lab 13 heb ik zelf niet gedaan maar die groep was er iets minder enthousiast over. Wel heel leuk personeel en we hebben het super leuk gehad met zijn allen.
Alison Sutton
Alison Sutton
23/03/2024
Super leuk! Mijn eerste escape room ooit en wat was het spannend en leuk gedaan! Vriendelijke ontvangst, heldere instructies en uitdagende problemen….ik heb de smaak te pakken gekregen!
Serelda Gildbrandsen
Serelda Gildbrandsen
18/03/2024
Superleuk en spannend ook voor een groep van 8. Minder eng dan lab13 maar minstens even leuk. Volgende keer de volgende kamer!!
Mels Witberg
Mels Witberg
18/03/2024
Hele leuke ervaring gehad! Klaas, Romy en Indy hebben ons goed gehollen. Zeker aan te raden.
Thijs Cox
Thijs Cox
18/03/2024
I must say it is very well done. The staff is friendly, you pay in advance for only one person and there are 3 rooms you need access to before you are at the final door.
acir
acir
17/03/2024
Op vrijdag 8 september 2023 hebben wij, een groep van 6 personen, de escape room bezocht. Hoewel deze review wat laat is, wilde ik toch graag mijn ervaring delen. Het was een bijzonder warme dag toen we bij de locatie aankwamen, waardoor we al bezweet aankwamen. Gelukkig zorgde de enthousiaste uitleg van de medewerker ervoor dat we meteen in het verhaal werden gezogen. Daarnaast werden verwelkomd met koude drankjes. Ik kan me niet precies herinneren welke kamer het was, maar het was een hotelkamer. Helaas was er in de kamer weinig tot geen ventilatie aanwezig. Er hing slechts een kleine ventilator aan het plafond, die eerlijk gezegd nauwelijks hielp. Dit was onze eerste keer in een escape room als groep, dus ik kan niet veel zeggen over de inhoud van de kamer. We deden er echter lang over omdat we de hints gewoon niet begrepen. Hierdoor kwamen we nog bezweter uit de kamer dan we erin gingen. Twee van onze vrienden moesten zelfs hun shirts uittrekken vanwege de hitte. Ondanks deze uitdaging was het wel een leuke ervaring. Het enige echte probleem was de gebrekkige ventilatie in de kamer. We zouden zeker weer een escape room willen doen, maar misschien liever in de winter!
SamBurger
SamBurger
16/03/2024
Top ervaring gehad in lab 13, niet te makkelijk, spannend veel teamverband onderdelen en overall een aanrader. Wij hadden begeleiding van Klaas,Romy en Indy
img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam