TEAMUITJE ROTTERDAM

Beleef een uurtje plezier en avontuur met je collega's en ervaar onze geweldige escape rooms!

Teamuitje Rotterdam: Een bezoek aan Live Escape Rotterdam

Als u van plan bent uw bedrijfsuitje in Rotterdam te doen, dan is een bezoek aan een escape room in Live Escape een goed idee. Escape rooms zijn uitgegroeid tot een populaire activiteit en tijdverdrijf voor mensen van alle leeftijden. Het geeft je een unieke en spannende ervaring die je nooit zult vergeten. Het is ook perfect als u uw team elkaar op een andere manier wilt leren kennen, want u en uw collega’s worden een uur lang opgesloten in een kamer met maar één doel… ontsnappen.

Welke activiteit is leuk voor uw Teamuitje Rotterdam?

Het is tijd om te ontsnappen! Bekijk onze beschikbare kamers bij escape room Rotterdam.

Teamuitje Rotterdam #1: Het Safe House

Ben je geïnteresseerd in geheime diensten en de gevaren die zij lopen? Neem dan uw vrienden en collega’s mee naar The Safe House en word getuige van de gebeurtenissen in de onderwereld. Onze escape room geeft u het gevoel opgesloten of undercover te zitten, en geloof ons, uw teamuitje wordt bijzonder in The Safe House!

img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring

Teamuitje Rotterdam #2: The Boiler Room

Als je het dappere type bent, dan is deze kamer iets voor jou! The Boiler Room is een thriller en suspense escape room waarin je het mysterie moet oplossen van een meisje dat verdwenen is uit een grotendeels afgebrande flat. Om te ontsnappen moet je als team samenwerken om in 60 minuten aanwijzingen te vinden en puzzels op te lossen.

Escape room als teamuitje bouwt vertrouwen en zekerheid op bij uw collega’s terwijl u plezier maakt. U kunt ook onze verschillende pakketten proberen om de ervaring op een hoger niveau te brengen.

Teamuitje Rotterdam #3: Room 1409

Room 1409 is ook een aanrader! Deze escape room speelt zich af in een spookhotelkamer waar gasten die de nacht in deze kamer hebben doorgebracht vermist worden. En er is meer! Room 1409 zit ook vol spanning en drama wat ideaal is als je iets spannends zoekt voor een teamuitje in Rotterdam.

Neem je geweldige team mee naar Live Escape Rotterdam en boek dit avontuur voor een onvergetelijk teamuitje. U zult niet alleen de beste tijd van uw leven hebben, maar ook barrières kunnen slechten en uw collega’s beter leren kennen.

Teamuitje Rotterdam #4: LAB13

Een andere escape room in Rotterdam die je kunt kiezen is LAB13. Deze escape room is ontworpen voor degenen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en de mysteries van een vreemd lab. In de jaren 50 werden er geheime experimenten uitgevoerd door de Russen en jij moet uitzoeken of het gerucht waar is dat het lab nog steeds in gebruik is.

Laat je team deze escape room bezoeken en verzamel aanwijzingen om dit mysterie op te lossen en te ontsnappen voordat de tijd om is! Na de escape room-ervaring zult u ongetwijfeld een gezondere omgeving op uw werkplek hebben.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam