Escape-Room - The Safe house

THE SAFE HOUSE

In afwachting van het proces waarin u de hoofdgetuige bent, wordt u tijdelijk gehuisvest in een Safe House op een geheime locatie… want dat is veilig… niet?

U bent onverwacht en onbedoeld getuige geweest van een moord in de Rotterdamse Onderwereld. In afwachting van het proces waarin u de hoofdgetuige bent, wordt u tijdelijk gehuisvest in een Safe House op een geheime locatie…

 

 

Je bent hier veilig
The Safe House is een volledig meeslepende kamer bij Escape Room Rotterdam waarmee je jezelf veilig moet houden met echte criminelen op je hielen. Je wordt gedwongen om te blijven en ze te slim af te zijn, anders loop je het risico gepakt te worden.

 

 

Een unieke ervaring
Deze unieke ervaring neemt je mee door alle emotionele hoogte- en dieptepunten van het criminele leven, van angst, tot paranoia, tot hebzucht. Het is aan jou om te beslissen of je op deze manier naar buiten wilt gaan.

The Safe House is niet alleen alsof je naar een show kijkt, maar het ook echt leeft – zonder je leven en veiligheid op het spel te zetten! Ontketen je innerlijke crimineel en beklim de gelederen van de Rotterdamse onderwereld.

Reserveren
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Prijzen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bekijk een overzicht van de tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €42 €44
4 personen €33 €35
5 personen €27 €29
6 personen €23 €25
7 personen €21 €23
8 personen €20 €22
img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
img

FAQ OVER THE SAFE HOUSE

Contact ons je meer vragen hebt over The Safe House

Wat zijn de regels die je moet volgen in dit spel?

Je hebt in de kamer alleen mentale kracht nodig en geen fysieke kracht. Als dingen niet te openen zijn met de kracht van twee vingers, mogen ze nog dicht blijven. De meubels mogen ook op de pootjes blijven staan. En jullie mogen zelf ook op de pootjes blijven staan. Je hoeft bij ons nergens op te klimmen en hebt ook nergens dunne vingers of polsjes voor nodig.

Hoe lang duurt het om uit een kamer te ontsnappen?

Jullie hebben zestig minuten om te ontsnappen.

Hoeveel spelers zijn er nodig voor dit spel?

The Safe House kan gespeeld worden met minimaal 2, maximaal 8 personen tegelijk.

Wat moet ik meenemen voor dit spel?

Om deze escape room te spelen heb je alleen je gezond verstand, en beetje lef en een leuke groep nodig.

Kan je bij jullie ook parkeren?

We hebben zelf geen parkeerplaatsen, maar de beste optie om te parkeren is in de parkeergarage; APCOA PARKING Westblaak op de Hartmansstraat 35, 4 minutjes lopen hiervandaan.

Hoe oud moet je zijn voor jullie escape room?

Bij Escape Room Rotterdam, de adviesleeftijd voor deze kamer is 16 jaar. Maar het komt ook voor dat kinderen van 12 de kamer leuk en spannend vinden, terwijl sommige volwassenen de kamer te eng vinden. Het is dus aan jullie om te bepalen of de kamer te eng zal zijn.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam