In de pers

Onze mediapartners zijn essentieel voor ons succes omdat ze ons helpen een nieuw publiek te bereiken en onze zichtbaarheid te verbeteren. We zijn dankbaar voor hun steun en kijken ernaar uit om in de toekomst te blijven samenwerken. Hieronder vindt u een overzicht van onze vertrouwde mediapartners:

 

TRENDING.NL

XGN.NL

PARKVAKANTIES.NL

RIVIERENLAND-RADIO.NL

ARDOER.COM

WESOCIALMEN.COM

LIEFDEVOORREIZEN.NL

LEUKEDINGENOMTEDOEN.NL

SIMSCUPOFTEA.COM

 

Live Escape is een uniek en spannend escape room avontuur in hartje Rotterdam. Wij bieden vier escape rooms met verschillende moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor alle maten en leeftijden! Onze escape rooms zijn ingewikkeld ontworpen om mensen binnen een uur een onvergetelijke ervaring te geven en we zorgen ervoor dat jij, je vrienden of je familie een geweldige tijd zullen hebben.

Ben je op zoek naar een unieke, spannende ervaring die jou en je team op de proef zal stellen of gewoon een leuke en andere manier om je tijd door te brengen? Dan ben je bij Live Escape Rotterdam aan het juiste adres!

Dus als je een journalist, blogger of andere mediavertegenwoordiger bent die op zoek is naar een spannend nieuw verhaal om te vertellen, neem dan contact op met het team achter Live Escape Rotterdam voor interviews of persberichten. Neem vandaag nog contact op met Live Escape Rotterdam!

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam