Group of men clinking glasses at a bachelor party in an escape room

VRIJGEZELLENFEEST ROTTERDAM

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring voor de grote dag!

Het ultieme escape room avontuur voor je vrijgezellenfeest Rotterdam

Vraag je je af waar je met je vrienden heen moet voordat je gaat trouwen? Probeer één van onze Escape Room Rotterdam! Escape rooms zijn wereldwijd populair geworden. Steeds meer mensen gaan de uitdaging aan om een leuke tijd te hebben met vrienden, familie en collega’s.

Het is een geweldig idee om je vrijgezellenfeest bij Live Escape te doen. Iets bijzonders doen voor de grote dag zal jou en je vrienden blij maken en een herinnering voor het leven geven. Als de spellen beginnen, wordt jullie team opgesloten in een spannende kamer, waar jullie iets bijzonders doen voor de grote dag. Als de spellen beginnen, wordt jullie team opgesloten in een spannende kamer, waar jullie een mysterie moeten oplossen en dan… ontsnappen! Als de tijd bijna om is, wordt het spel intenser, maar je moet je concentreren om te slagen. Alle spanning en drama maken dit het ultieme escape room avontuur dat je niet mag missen!

KIES DE JUISTE ESCAPE ROOM VOOR JE VRIJGEZELLENFEEST ROTTERDAM

Live Escape Rotterdam biedt een aantal verschillende escape rooms die passen bij jullie team. Elke kamer heeft zijn eigen thema en moeilijkheidsgraad. Wij laten de keuze aan jullie over... Boek dus snel de juiste escape room voor jullie en jullie team!

Escape Room voor Vrijgezellenfeest Rotterdam is een geweldige manier om een herinnering op te bouwen met je vrienden.

Ze zeggen dat het huwelijk je leven voor altijd kan veranderen. Van een onafhankelijk persoon, heb je nu iemand aan je zijde die van je afhankelijk is. De tijd die je doorbracht met je vrienden voordat je trouwde, zul je nu doorbrengen met je partner, of beter gezegd, je eigen gezin.

Nu, de grote dag nadert en je denkt … kan ik nog een dag genieten met mijn vrienden? Natuurlijk kan dat! Neem je vrienden mee naar escape room Rotterdam en dompel je nog één keer onder in een spannend avontuur dat je nooit meer zult vergeten! Een uur lang worden jij en je vrienden ondergedompeld in een spannende kamer om mysteries op te lossen, elk met een eigen verhaallijn en moeilijkheidsgraad! Tja, het is geen slecht idee om plezier te maken en zorgeloos te zijn zolang je opgesloten zit in een kamer… toch?

img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring

Plan de perfecte verrassing vrijgezellenfeest bij Live Escape

We weten allemaal hoe stressvol het is om een bruiloft te plannen, van het maken van je gastenlijst en het vinden van de juiste leveranciers tot het kiezen van het juiste menu! Om nog maar te zwijgen van alle ongevraagde meningen. Ze kunnen wel een kleine adempauze gebruiken… toch? Daarom is een escape room een perfecte verrassing voor jullie aanstaande bruid & bruidegom! Gedurende 60 minuten worden jij en je vrienden opgesloten in een kamer en moeten jullie mysteries oplossen om de deur te ontgrendelen en te ontsnappen. Beleef een leuke en spannende ervaring van een uur bij Live Escape Rotterdam en laat je zorgen achter je!

Wat te verwachten van een Escape Room vrijgezellenfeest bij Live Escape

Escape Room Rotterdam bieden verschillende soorten themakamers en moeilijkheidsgraden, afhankelijk van je vaardigheden en ervaring. Het uiteindelijke doel van het spel is om aanwijzingen te vinden, spannende puzzels op te lossen en te ontsnappen. In de kamer kun je echter van alles doen. Na afloop maken we een teamfoto om de herinneringen vast te leggen en hebben jullie de tijd om na te kletsen over de ervareng in onze grote ontvangstruimte. Er zijn ook speciale arrangementen om alles nog onvergetelijker te maken. Nu hoeven jullie alleen nog maar een escape room in Rotterdam te boeken en te wachten op de grote dag! Als je meer wilt weten over onze escape rooms, ga dan naar de veelgestelde vragen.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Westblaak 13
3012KC Rotterdam